Summa sidvisningar

fredag 19 oktober 2012

Sthlm:arna vill ha mer än en halv debattartikel om HEN

Vi är många 08:or, inflyttade Stockholmare och andra som idag tagit del av Karin Wanngård (s) oppositionråd i Stockholms stad och hon som i bjärt kontrast ska utmana Sten Nordin (m) till uppdraget som Finansborgarråd 2014 även om det verkar som om det finns några Herrar och säkert en och annan Quinna som står och lurpassar på Karin.

Nåväl när Socialdemokraterna och Karin Wanngård får möjlighet att på sidan 4 i den lokala delen av Stockholms delen att berätta om sitt budgetförslag så blir det märkligt. Tidningssidan mäter 40x28 cm och texten mäter jag till 17x28 cm och då ska man ta i beaktande att det finns en stor ruta mitt i texten som är tom och som mäter 7x5 cm samt att rubriken är 3,5 cm vilket jag jämför med Sten Nordins text för ett par dagar sedan som då bara handlade om ett ämne.

Den grinige socialdemokraten kommer ju jämföra så det är lika bra att säga sanningen men dagens debatt ska ju handla om budgeten eller? Okej säger den grinige vi fick bara detta utrymme av DN.
Okej säger jag men varför fyller man då inte denna lilla teckendebatten med innehåll?
Innehållet är bara politisk floskler och består av rena felaktiga påståenden om Komvux, svartmålande politik om ALLIANSEN och socialism och ingen tydlighet eller klargörande för vad Socialdemokraterna i Stockholm egentligen vill.
Det enda vi vet är att de är mot vinster i välfärden och att de vill att unga ska straffbeskattas.

Jag säger som min vän Ole Jörgen"Det mest intressanta med Karin Wanngårds debattartikel i DN idag är att hon använder ordet "hen".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar