Summa sidvisningar

söndag 25 september 2011

Om Moderaterna tänker införa KVOTERING lämnar jag partiet


Jag är rejält arg, upprörd och förbaskad över att mitt ÄLSKADE FRIHETSPARTI sedan Gösta Bohmans dagar helt plötsligt anser att vi ska kvotera. Jag fattar inte vad som rör sig i huvudet på min moderatvän Sofia Arkelsten tillika partisekreterare. Jag är en sann MODERATVÄN med rötter från en uppväxt under 1970 talets sanna Socialism och Kommunism även om jag levt i Sverige hela min uppväxt. Jag minns den vänsterinriktade Sovjetliberala tiden där vi såg parader, höstlovsprogram med Sovjetiskta filmer och Socialdemokratiskt skitsnack och Vi som älskade frihet och möjligheter fick vänta långt in på 1980 talet för fri TV,radio och möjligheter till utveckling och kär lek till friheten.

Jag minns den där valnatten när det blev borgerlig Regering och mamma grät av glädje även om Marita Ulvskog ansåg att det var hemskt, själv insåg jag att det var något stort på G, Jag minns när MTV kom och jag förstod att det var något nytt som var på ingång , Jag minns när Berlinmuren föll och jag dansade hela natten även om jag befann mig i ett frihetligt Köpenhamn.Jag tänkte att äntligen finns det möjligheter och förutsättningar och jag blev engagerad och förstod att det fanns mycket att göra för ett frihetligt Sverige. Gösta Bohman var min första frihetsvän och sen har det rullat på även om jag 1980 röstade på Torbjörn Fälldin i skolvalet. När jag som nybliven sjuksköterska förstod det förhatliga Socialistiska Landstingets förhindrande mot oss som älskade möjligheter och förutsättningar gick jag med i Moderaterna och tänkte att här kan man göra storverk. Jag har sedan dess gått den långa vägen inom både mitt yrke och politik och jag trodde fram tills nu att jag stod säkert i den politiska myllan. På grund av egna meriter och kunskaper har jag valts till SDN ordförande och genomfört många bra beslut men också genomfört en del obekväma saker och slagit mot en Opposition i Världsklass. Jag har utvecklats och är numera Enhetschef tack vare och p.g.a egna meriter och så borde det få vara MEN nu har Moderaternas Partisekreterare varnat för KVOTERING och vi är många som är djupt oroliga.
Jag gick med i Moderaterna för att det var ett frihetsparti och Möjlighetsparti och jag gillar Fredrik, Anders och att vårt partiprogram ändrats från 1973 års stadgar men kvotering tillhör morgondgen och jag skäms att 2011 tillhöra ett parti där man på allvar pratar om kvotering. Om mitt älskade frihetsparti MODERATERNA gör allvar av kvoteringsfrågan då finner jag ingen annan utväg än att lämna för jag är Quinna och en fri individ och har på egna meriter hittat fram och så vill jag att det ska vara även i fortsättningen allt annat är ljummen socialism och t.om kommunism och det är främmande ord och tankar som jag ogärna likar mig med så snälla Sofia Arkelsten lägg ner - gör slut och tag bort dina hot om kvotering -för gör du allvar av detta då lämnar jag MODERATERNA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar