Summa sidvisningar

måndag 20 augusti 2012

Skräcksiffror och Sodom&Gomorra och då är det ännu bara måndag

Vi är många som skrattade så frukostägget höll på att hamna i fel strupe imorse. Det är måndag och den första riktiga veckan när de flesta är åter från sin sommarsemester och då smäller det till rejält.
(s) i Södermalms SDN anser att Folkungagatan är stadens Sodom&Gomorra med anledning att de säger nej till Ica Supermarkets utskänkningstillstånd om att bygga en förbutik där man ska kunna ta ett glas....
Idag finns ju redan EN åtminstone utanför tullarna-nämligen i Liljeholmen men vi som är ytterstadsbor kanske klarar alkoholhaltiga drycker än det Hipsta Sofo Folket vad vet jag?

"Människorna i Sodom var onda och syndade svårt mot Herren"...frågan är vem (s) anser vara Herren? är det Rudin, Wanngård eller Löwen eller är det självaste Fredrik Reinfeldt?

Nog är det kul allt och vittnar om stor humor i den annars så gråa och trista socialdemokratiska politiken nu när Juholt, pingviner, könsneutrala toaletter och annat är historia eller....

Ja sen har vi dagens stora skräll från Aftonbladet som säger "Här är Reinfeldts nya skräcksiffror" och påstår att de rödgröna drar ifrån. Jag visste inte att de fortfarande sammarbetade? Om man läser nyheterna så verkar de ju inte vara så himla sams och vad de vill vet ju ingen knappast de själva men kul att Aftonbladet kan göra ett så stort pådrag av en liten grej....idag är det den 20 augusti och vi är många som väntar på vad Stefan Löven ska säga om han säger något men vi får vänta ett tag till för medan Prinsessan Estelle redan har öppnat munnen och gurglat så har Löwen inte öppnat munnen men den 26 augusti ska vi väl få svar för då ska han prata i Vasaparken om vad han och partiet vill....eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar