Summa sidvisningar

söndag 26 augusti 2012

Stefan Löfven snackar men far med osanningar

För det första kan man konstatera att Stefan Löfvens sommartal i Vasaparken skedde i regn och blåst vilket var bra med tanke på att han förra veckan kallade oss som lever här för kalla och kyliga,,,,,ja ungefär i alla fall. Idag försökte han gilla oss och prata gott om kulturhappenings i Stockholm eller var det bara för att Håkan Juholt satt på parkett?

Jag har luslyssnat på Stefans tal och försökt att vara objektiv MEN det är svårt.
Vad vill han med sitt parti?
Han far med osanning om Tunnelbanans gren Gröna Linjen. Det är inte alls sant att Moderaterna är mot tunnelbana till Hagastaden MEN det fungerar inte pga sträckningen. Idag är en spårvagn det som verkar mest klokast har jag förstått och SL håller ju på och kollar läget så Löfwen se till att vara mer påläst.

Vidare påstår han att ALLIANSEN vill sänka löner....HALLÅ En sjuksköterska och andra har fått en extra månadslön under ALLIANSENS styre.

Dessutom så informerar Gunnar Axén (m) att ALLA Arbetsgivare redan idag kan slippa sjuklöneansvar för BÅDA veckorna då högriskskydd finns. Något som Löfwen väljer att bortse ifrån.

Löfwen idag finns redan satsningar från ALLIANSEN som ger unga utan fullständiga betyg chansen att plugga upp betygen.

Löfwen säger inget om att han vill fördubbla arbetsgivaravgiften för unga......

Ikväll är det AGENDA och då ska han vara med och snacka och det är skönt att han börjat prata för det ger möjligheter att smula sönder hans påståenden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar