Summa sidvisningar

torsdag 16 februari 2012

Är Fokus avundsjuk på att Moderaterna älskar Människor?


Idag sprids med blixtens hastighet ett misskrediterande inslag om oss Moderater på FOKUS och man borde kanske inte vara förvånad? Moderaternas ALLA HJÄRTANS DAG slogan 2012 har fått stor uppmärksamhet och det är bara att tacka för det goda jobb som kampanjmakarna med Partisekreteraren i spetsen gjort men framförallt så är det alla vi Älskande Moderater från Norr till Söder som gjort det stora jobbet....att dela ut flyers, facebookpins och annat för att sprida det pigga budskapet. Naturligtvis är hela Vänstermaffian förargade över vårt tilltag och att de inte kom på samma grej för när vi Moderater har stått med våra flygblad utanför köpcentrum så har arenan varit helt fri från andra inkräktare...kanske för att de har fullt upp att slå ihjäl varandra.
Nu är det ju ingen nyhet med ALLA HJÄRTAN UTSPEL från oss Moderater. Redan förra året skrev partisekreteraren" att Idag, den 14 februari, är en dag då vi firar kärleken lite extra. Här på www.moderat.se kan du – lite på skoj - testa din relation till Nya Moderaterna" och så skrev hon att "senast 2014 ska Sverige ha nått målsättningen om 200 organdonatorer på ett år. Många tvekar inte om de skulle få frågan. Men alldeles för få är anmälda till donationsregistret. Det handlar om att ta ställning redan nu och här finns en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Du kan faktiskt rädda liv."
Fokus försöker få det till att en Moderat Partisekreterare dikterar krav på att bli organdonater. Inget är mer fel än så. Vi är många i samhället i allmänhet och kanske moderater i synnerhet som är blodgivare, plasmagivare och organdonatorer och lägger tillbaka småväxeln i RödaKorsets bössa vid kassan när vi handlar. Alla våra handlingar gör vi av egen fri vilja. Vad Focus vill med sina frågor står utanför all dunkelhet men förmodligen är det att misskreditera Moderaterna och handen på hjärtat vad är det för larvig fråga ni ställer....

Får man vara medlem i moderaterna om man inte älskar människorna?...tyvärr är svaret ännu larvigare om det nu är sant eller om det är FOKUS som redigerat för att försöka plocka billiga poänger.

Svaret på frågan är självklart....

Vill man göra sig lustig kan man ju svara att "att alla ska med så enkelt är det ju. Det är ju t.o.m Socialdemokraterna ense med oss om."

1 kommentar:

  1. Moderaterna är för "smarta" för sitt eget bästa. De flesta människor förstår att det är en kampanj som är menat att få Moderaterna att verka mer älskvärda. Men vart är er trovärdighet? Vi vet redan att moderater har en mer väloljad PR-maskin än vad vänsterpartierna har, men nu har de rent av blivit arroganta och nonchalanta. Människor är helt enkelt inte så dumma som ni tror.

    SvaraRadera