Summa sidvisningar

fredag 10 februari 2012

Palatsrevolt och stort A med Syster Diesel


Torsdagen var rätt omfångsrik. Frukostläsaren fick åter ta del av Thomas Rudin(s)kaskadkräkning om Kulturnämndens bidrag till Palatset och så gjorde han en stor utvikning om hur illa vi är som sitter i denna nämnd och i synnerhet Kulturborgarrådet.Ja, han gav t.o.m sina egna en stor slägga. Han tar sig brösttoner...aningslöst. Vi som arbetat med Rudin vet att han inte har så mycket att komma med utan skramlar om de där tunnorna eller vad ordspråket nu säger.Politiskt käbbel är vad det är även om jag inte är helt förtjust över Palatset mörkläggning i vissa frågor. När jag var på besök så berättades det om saker och ting som jag nu förstår inte var helt sanna men den person som vågar kasta första stenen GÖR DET.....
Jag hoppas att Palatset uppstår ånyo för tanken är supergod och barnkultur behövs.
Roligt att Rudin börjar anse att man inte bara kan gödsla med skattebetalarnas pengar. Mmmmm gäller det även kommunala projekt???
Nej, någon Palatsrevolt gör han inte den (s)företrädaren som uttalar sig om Slussen, Klotter och allt annat allt medan Karin Wanngård (s)valda företrädare varken hörs eller sýns efter skitjobbsdebatten.

Torsdagen rullade dock vidare med skit och föreställningen på Etablisemanget under handfast ledning av Syster Diesel var inget annat än personalvård för alla som arbetar inom hälso och sjukvårdsbranschen och en och annan bajskorv dök upp och blandades med syrgas, sprutor och besvärliga patienter i Foppatofflor.

Vi var många som kände igen oss i varenda del i föreställningen och Syster Diesels framträdande passade som en glidslems handske.....Det är inte många föreställningar kvar men Du som inte är rädd, pryd, kan överleva ett och annat påhopp och stå ut med att hon kastar sig över dig...Gå och se föreställningen och njut av varenda sekund.
Föreställningen får stort A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar