Summa sidvisningar

lördag 10 mars 2012

Ett Stadshus, en besk beanaisesås och en Lördagskväll i Sydamerika


Helgen är i full blom och fredagen startade med utställningen om Stockholms Stadshus på Arkitektmuseum som är beläget på Skeppsholmen i samma lokaler som Moderna.Du som gillar historien om Stadshuset bör se utställningen innan den packar ihop 8 april.
Tyvärr blev det efterlängtade besöket på Le Rouge en besvikelse mycket p.g.a en ilsket sur vinäger smak beanaise, tråkiga och torra pommes och bränd creme brule samt att servicen var rätt usel och att betalningen med kontokort var under all kritik.
Det var tur att köttet var gott och att sällskapet var roande men det blir svårt att rekommendera restaurangen trots den vackra och magnifika inredningen. Ska man gå hit ska man nog ha låga ambitioner och överraskas och njuta av den röda bordellinredningen.
Lördagen fortsätter i sakta takt och många håller på att ladda inför årets Mello och en del har jag förstått problem med rösten och nerverna medan en del är i Globen och förfestar. Själv ska jag pröva Restaurang Supper med min peruanskfödda svägerska och familj och jag längtar redan efter att ha kikat på menun efter CEVICHE,GAMBAS och FRIATTA.Naturligtvis börjar vi med att smutta på en Pisco Saour i baren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar