Summa sidvisningar

fredag 23 mars 2012

För vi har tagit studenten fy faan va vi är bra

Äntligen kom förslaget om flakförbud runt Sergelstorg och vips så säger företrädare från folkpartiet att det är synd om studenterna som hyrt flak och vill till City.
Jag måste säga att det är ett rätt löjligt ställningstagande om man tycker synd om studenterna som inte får kissa, bajsa och kräkas i fontänen eller i rondellen vid Sergel eller kasta flaskor på allmänheten. Visst,raljerar jag men förra året var jag med om en händelse som hade kunnat sluta i huvudskada och blodvite och även om de allra flesta sköter sig så är det mycket alkohol och fylla.

Såvitt jag vet är det fortfarande 20 år på systemet och det kan man tycka vad man vill om men att stå där på flaket och halsa skumpa och öl och sen spy på förbipasserande kan vi Stockholmare gärna vara utan. Nu är det ju inte förbjudet att åka flak längs Hornsgatan eller på andra ställen så det är väl bara att vara lite kreativa och fixa en ny rutt om det är det viktigaste men att trafiksäkerheten runt Sergel upphålls är väl det viktigaste för oss 08:0r?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar