Summa sidvisningar

söndag 15 juli 2012

2 Slott 1 Solbränna och massor av Regn

Jag går in på sista veckan av 2012 års sommarsemester och solen har så gott som lyst??? med sin frånvaro under min ledighetsperiod men som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så mina paraplyer har kommit väl till användning denna sommar.

Tullgarn Slott, Ulriksdals Slott och Österskär är några sommar nedslag med mycket Kunglig Historia och Solbränna om än mest hos den sistnämnde men en kall öl i ena handen och en ost/brieostmacka i den andra är inte fy skam samtidigt som havet glittrar....eller vad är det för fel att gå en stilla Stockholmspromenad när regnet öser ner och man får gå in på ett café och ta en varm kopp choklad med Vispgrädde?

Nej, livet är rätt okej att leva och sista semesterveckan består av mycket bus och kulturella händelser.....och så måste man börja fundera över höstens kulturaktiviteter som Kräftskiva, Surströmming, Stockholms Kulturfestival och Lyxbesöken.....men medan många fortfarande arbetar och väntar på solsken så ska jag nog vicka lite på tårna åtminstone idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar