Summa sidvisningar

torsdag 17 november 2011

Vänsterfria Vardagar

Årets stora Politiska Derby pågår sedan igår i Rådsalen. Det är rätt yviga inlägg, höga brösttoner, arga inlägg,glada tillrop och en och annan känga. Igår var det en sk mjuk dag med innehåll av sociala frågor och idag är det sk hårddag med innehåll kring idrottsfrågor, byggen, arbete och förmodligen en liten debatt om Slussen.Mot en Enad ALLIANS står en krackelerad Vänster som inte är eniga i något förutom att vara emot ALLIANSEN.
De är inte ens längre överens om hur hög skattehöjningen ska vara.10%,40% eller 60%?
I Stockholm registreras 40 nya företag varje dag, 50 människor flyttar till Stockholm varje dag och detta ogillas av Miljöpartiets nye Daniel Hellde'n som anser att Alla människor inte kan bo i Stockholm och anser vidare att Man ska fokusera på en politik som gör att de kan bo på andra ställen i landet.
Miljöpartiet fokuserar på att rädda en söndervittrad Sluss och en gammal sönderhuggen Ek och kött fria måndagar allt medan Vänstern vill införa bilfri innerstad och Socialdemokraterna mest bråkar med sina fallanger och alltmedan Budgetdebatten pågår så tänker jag på Vänsterfria Vardagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar