Summa sidvisningar

måndag 2 april 2012

I Vänsterns Stockholm får inte Mc Donald´s ge ungdomar arbete


Vi är många som minns Karin Wanngårds uttalande om skitjobb.Efter detta uttalande har hon varit rätt osynlig trots att hon är Socialdemokraternas Stockholms ansikte i alla fall officiellt men efter kvällens Kommunfullmäktige i Stockholm så har vi fått veta att skitjobben är här igen i alla fall med Vänsterns ögon. I en konstig debatt ikväll så ansåg företrädare från det kommunistiska partiet att Moderaterna sänkt restaurangmomsen och gjort det billligare för arbetsgivare att anställa unga enbart för att vi Moderater är lierade med Mc Donalds.Vidare har vi fått kännedom om att Falefelkungen och Mc Donalds samt ESSELTE på Sveavägen genast borde GO HOME om Vänstern fick bestämma för då skulle Stadsbiblioteket kunde bygga om. Vi har tydligen för många kommersiella hus i stan och det är för lite kultur och det är hemskt att vänstern inte får bestämma i Stockholm. Ja det är väl summan av de timslånga debattinläggen från talarstolen......

och då har jag inte berättat om när Vänsterpartiet i Kulturnämnden blev skogsarga för att ett lokalt Bibliotek överlät lite av sin yta till ett nytt apotek då de ej behövde ytan längre. Vilket djävla liv det blev på vänstern.Ett privat apotek som tillförskansade sig Stockholmarnas gemensamma yta. Ja, inte hjälpte det med att tjänsemännen försöka säga att Biblioteket var överens med Apoteket.

Nog vet vi att Vänstern och övr. opposition är arga, förbannade och besvikna på att de torskat två val i rad men med de åsikter som kommunisterna har blir det nog svårt för dem att värva förstagångsväljarnas röster och sy ihop ett alternativ till den sk Moderatledda Högeralliansen som de kallar oss....eller tycker Karin Wanngård också att Mc Donalds, Falafelkungen, Pizza Hut,Burger King, Max, Subway mfl inte bör finnas och ge arbete åt unga människor och när ska HM få lägga ner?för de är väl inte heller bra, Gina Trico, Jack and Jones behövs de?....eller är det så att vänsterpacket ska bestämma över vilka affärer som ska få finnas?

Kanske det bara ska få finnas vegetariska mackor i framtidens Stockholm och garnaffärer där alla tvingas lära sig sticka i förutbestämda garnnystan som de lokala politikerna bestämt?

Imorgon tänker jag demonstrera och gå och äta frukost på Mc Donalds bara för att gynna en fri företagare som ger jobb till unga och såhär kommer jag fortsätta.

Du och jag har mycket att göra och vi bör berätta för alla Stockholmare i allmänhet och ungdomar och förstagångsväljare i synnerhet vad Vänstern anser om deras jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar