Summa sidvisningar

fredag 16 december 2011

Ta ner skylten och hälsa alla andra välkomna till Stockholm


Foto Fredrik Persson/Scanpix
Musikern Benny Andersson som engagerat sig i Slussenfrågan och felaktigt påstår att det ska byggas en 8 filig motorväg genom Gamla Stan och Slussen ger sig inte. Nej idag skriver han i papperstidningen att han nu är arg över att demokratin segrat i Stockholm då den Borgerliga Majoriteten vann i Slussenfrågan med 3 röster. Benny Andersson anser att det är dåligt att en politisk ledning kan vinna förslag på sådant sätt och jag förstår att han är arg. I hans värld antar jag att det går till på annat sätt men i den politiska världen så röstar Stockholmarna för styre var 4:e år och då har var och en möjlighet att påverka vilka politiker som ska styra och det kallas demokrati och är något som vi haft i Sverige under väldigt lång tid.Om Benny Andersson beklagar detta så tycker jag att skylten på honom och de övriga i ABBA ska tas ned fortast möjliga på Arlanda för någon som är mot demokrati ska inte välkomna turister och andra vid gaten på ARLANDA.Istället bör vi fort som attan hänga upp Stockholm framsynta Borgarråd och oppositionsborgarråden kan också få hänga på.(tänk så glad Tomas Rudin skulle bli då.)
Benny Andersson har synpunkter på att ingen frågat August Strindberg om han vill hänga därute på ARLANDA....det känns rätt ofräscht och ganska sjukdomsaktigt att ha den funderingen men Benny Andersson kanske inte tycker att vi ska fira August 100 års jubileum heller bara för att Slussen nu ska byggas om.

Frågan är dock vad Björn, Agneta och Annifrid anser om skylten på ARLANDA? Tre mot En eller står de bakom att ta ner skylten? Det är en spännande tid vi lever i där sk kändisar som felaktigt påstår saker får breda ut sig i media men just det. Det är väl det som kallas för DEMOKRATI?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar