Summa sidvisningar

fredag 2 december 2011

Tomten Juholt och huvudfotingarna


Den just nu Svenske TOMTEN Juholt gjorde igår åter igen rubriker med sin nyskapande åsikt om att:Många medborgare aldrig upplevt något annat än en Moderatledd Regering.
Jag vet inte om Tomten Juholt minns den Svenska Valnatten 2006 eller om han bara har otur när han tänker? Jag tror att de flesta som bor och lever i Sverige har mer koll på att de medborgare som Juholt hänvisar till är de som föddes valnatten 2006 och därefter och då är de äldsta medborgarna 5 år. Det ska ju börjas i tid och SSU:s småvänner UNGA ÖRNAR letar säkert efter 5 åringar men med all respekt för barnen så tror jag fakiskt inte Tomten Juholt att denna åldersgrupp är så jätteintresserade och inlästa på vare sig Anders Borg, Europaparlamentet, Jobbskatteavdrag eller ens kan bokstavera till Solidaritet. Jag känner 26 åringar som tänker på en Nattklubb vid Stureplan när man tar detta S-ord i sin mun.

5-åringarna och dess yngre vänner är mer engagerade i torra blöjor, leka med klossar, att lära sig rita huvudfotingar och bli glada över när tanter vinkar till dem på bussen. Vad som ska finnas med i Sossarnas Valmanifest 2014 är inuläget väl dolt men Vem vet om Juholt lägger ett förslag om att alla huvudfotingar i framtiden ska innehålla mustasch för att bli godkända?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar