Summa sidvisningar

fredag 27 januari 2012

Ett slag i ansiktet på alla unga som arbetar

Jag har precis lyssnat på den nye Socialdemokratiska partiledaren och jag baxnar.
Han slår ett slag i ansiktet på alla unga som arbetar och som inte vill studera vidare eller forska.(s) har vänt på klacken tidigare och de var för sänkt restaurangmoms under förra mandatperioden.Ja de gick väl till val på det under en kort period?
I ett läge där Sverige har hög arbetslöshet prioriterar vi utbildning och forskning i stället för sänkt restaurangmoms...är hans beska besked till unga människor.
Antingen fattar han inte vad han säger eller så är det så att han bara föraktfull mot vissa sk (s)kitjobb.
Satsa på forskning ja självklart men det är ju en helt annan fråga.
Unga människor som inte orkade med den socialdemokratiska utbildningstiden fick gå i individuella program och det håller nu på att rättas till tack vare ALLIANS Regeringen. Jag blir rätt upprörd över hans kategoriska tänkande och nervärderande mot människor, han som enl. ledarsidorna är en Arbetarklassgrabb som heter duga.
Som vanligt så talar partiet med klyvna tungor och unga människor är ingenting värt för socialdemokraterna om de inte tillhör SSU eller går på Bomersvik.
Själv är jag mamma till en tonåring som aldrig någonsin kommer att forska eller förmodligen läsa på Högskola men han kommer att arbeta på bra i sin Handelsbransch men han är förmodligen ingenting värd i Socialdemokraternas ögon om han börjar steka hamburgare, plocka varor och lev. matkassar eller blir butikschef så småningom.

Det kommer bli rätt trickigt framöver där vi är många som måste höja rösterna och berätta vad som väntar om Sossarna får makten men framförallt berätta vad vi vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar