Summa sidvisningar

fredag 27 januari 2012

Ny ledare med en gammal politik

Grattis Socialdemokrater. Hade aldrig trott att Ni skulle hitta en kompromisskandidat så fort. Det verkar som Ni kört över vänster och höger och fram och bakfalangerna men förstår att ni är rätt desperata. Carin Jämtin är favoriten men tackar nej men Stefan kliver fram och att han läckte till sin mamma kan man fundera över. Var det meningen eller kommer han att läcka i andra frågor?(vi är många som inte har så höga positioner som fattar att hålla truten t.o.m till våra egna mödrar när det gäller.)
Strunt samma nu blir det äntligen lite politik förhoppningsvis och jag är inte rädd för trots en ny ledare så är det en gammal politik som Socialdemokraterna har och de vänder kappan efter vinden och det gick inte många timmar från att ett Nej blev ett Ja och Miljöpartiet blev rätt förargad över det.
Det kommer bli spännande och se vad som händer med alla som inte vet vilket parti de ska välja. Stefan Löfven uttalade sig igår om att han minsann växte upp under en tid som var orättvis och med tanke på att han är 7 år äldre än mig så bör han då mena 1967-1975.

Vi är många som minns 1976 och den härliga första frihetsregeringen men då var Stefan redan 20 år så han måste alltså mena att han inte gillade Socialdemokratiska Regeringar och samtidigt så startade han en SSU klubb som 13 åring.
Det är rätt spännande och jag tänker följa honom och höra vad han anser och tycker för inte är han någon frälsare låt er inte luras.
Han står bakom en politik som varit förhindrande även om han öppnar upp i vissa frågor och det är just det som är så märkligt att man väljer honom.
Nåväl nu ser vi till att kampanja och gör Moderaterna ännu större för det är rätt trickigt på ALLIANS sidan och 10.000 kronors frågan är fortfarande Vem är den självklara Opositionsledaren i dagens Sverige anno 2012?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar