Summa sidvisningar

söndag 22 januari 2012

och exakt vad gjorde Håkan Juholt åt barnfattigdomen?

Ja det är en högst relevant fråga som nu cirkulerar på Facebook Tack vare Alice Teodorescu,samtidgt som Carin Jämtin i kvällens Agenda återigen säger att tack vare Håkan så har barnfattigdomsfrågan lyfts upp på agendan. Vilket struntprat hon kommer med....men så är det ju med henne bara en massa floskler och vals för att försöka lura oss andra.
Dessutom har ju Carin helt fel för den som minns så var det Rädda Barnen och Majblomman som satte barnfattigdomen på kartan...och Juholt hade inte så mycket annat för sig än att försöka sno andras tankar och ställningstagande men något förslag-icke något alls. Det var rätt tragiskt att höra honom snacka om barnfattigdomen och Vem minns inte hans tal om att pingviner ordnar sina samhällen bättre än Reinfeldt?
Nu försöker sossarna att prata gott om Håkan och ge honom kredit för något. Ha det är ju löjligt....Jag har läst lite bakåt om hans 1:a Maj tal om utrotandet av barnfattigdom och Jag gillar pisket som Rädda Barnen gav till Juholt."Socialdemokraternas Håkan Juholt säger sig ha höga ambitioner när det gäller att ta itu med barnfattigdomen. Men Rädda Barnen väntar fortfarande på de konkreta förslagen."

Nu är Håkan borta ur de politiska finrummen men socialdemokraterna är kvar men vi ska minsann se till att de hamnar ute i farstun för det är där de hör hemma med sina gamla floskler och sitt övermod som inte hör hemma i ett modernt Sverige. Dessutom så talar ju partiet som vanligt med kluven tunga har vi fått höra än mer ikvällens Agenda men det är nog värt en egen blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar